To παστίτσιο της τεμπέλας..!!!
2014-10-10 17:10
Ευκολη συνταγή για ένα φαγητό που μοιάζει έστω και από μακρυά με παστίτσιο.

Τι χρειαζόμαστε:
-
1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι
-
1/4 κασέρι σκληρό (το κλασικό κασέρι)
-
1 λίτρο φρέσκο γάλα
-
1 αυγό
-
Αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
-
Βάζουμε το μακαρονάκι στο ταψί (όχι στο μεγάλο, σε ένα μέτριο) άβραστα.
-
Προσθέτουμε το γάλα κρύο και άλλο τόσο νερό (όσο το γάλα). Κόβουμε το τυρί σε μεγάλους κύβους (ακανόνιστους ή όχι δεν πειράζει) και το προσθέτουμε.
-
Βάζουμε το αυγό και το ανακατεύουμε στο ταψί καλά.
-
Ψήνουμε περίπου για 20-30 λεπτα στους 180 βαθμούς (όλα είναι ανάλογα του φούρνου που έχουμε.) Όταν το βγάλουμε κόβουμε σε κομάτια όπως το παστίστιο. Τρώγεται ζεστό. Κρύο μπορείτε να το βγάλετε σαν μεζέ.