To παστίτσιο της τεμπέλας..!!!

2014-10-10 17:10

 

 

 

Ευκολη συνταγή για ένα φαγητό που μοιάζει έστω και από μακρυά με παστίτσιο.

 


 



 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1/2 κιλό κοφτό μακαρονάκι

  • 1/4 κασέρι σκληρό (το κλασικό κασέρι)

  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα

  • 1 αυγό

  • Αλάτι, πιπέρι

 

 

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε το μακαρονάκι στο ταψί (όχι στο μεγάλο, σε ένα μέτριο) άβραστα.

  2. Προσθέτουμε το γάλα κρύο και άλλο τόσο νερό (όσο το γάλα). Κόβουμε το τυρί σε μεγάλους κύβους (ακανόνιστους ή όχι δεν πειράζει) και το προσθέτουμε.

  3. Βάζουμε το αυγό και το ανακατεύουμε στο ταψί καλά.

  4. Ψήνουμε περίπου για 20-30 λεπτα στους 180 βαθμούς (όλα είναι ανάλογα του φούρνου που έχουμε.) Όταν το βγάλουμε κόβουμε σε κομάτια όπως το παστίστιο. Τρώγεται ζεστό. Κρύο μπορείτε να το βγάλετε σαν μεζέ.